📾 GALERII! NÄDALAVAHETUSEL TOIMUNUD TALLINNA TÄNAVATOIDUFESTIVAL TÕI KOKKU REKORDARV KAUPLEJAID

Lepatriinu (foto: Linda Liis Eek)

Tallinna TĂ€navatoidufestival, mida kĂŒlastas ĂŒle paarikĂŒmne tuhande inimese, jĂ€tkus ka teisel pĂ€eval hea ilma ja muusika saatel.

TĂ€navune Tallinna TĂ€navatoidufestival oli mitmest tahust eriline – fookusesse vĂ”eti lapsed, pakkudes neile rohkete tegevustega oma ala ning toitlustajadki kostitasid pĂ”nne just neile mĂ”eldud toitudega. Ka koeraomanikke ootasid ĂŒllatused – lemmikutel oli oma paik, kus jalga puhata ja sĂŒĂŒa-juua. Festivali ala oli suurem ning toitlustajaid ligi 100. Mitmed puhkealad pakkusid kĂŒlastajatele varju pĂ€ikese eest ning peatust toidu nautimiseks.

KĂŒlastajad said osaleda töötubades, Ă”ppida pelmeenide vĂ”i smuuti valmistamist ning harjutada kĂ€tt Hiina kalligraafia töötoas. Toimus vĂ”ileibade iludusvĂ”istlus ja teetseremooniad. NĂ€ha sai ka Hiina lĂ”vitantsu.

Kuulus vĂ”i kummaline pop-up puhvetis kokkasid The Boondocks, Minni Riar ja Kellerteater. Lastealal jutustas kirjanik Wimberg toidujutte maalt ja merelt, sai pĂ”ristada trumme, meisterdada juurikate mandalat ja teha valmis ĂŒks mĂ”nus suvelimps.

Lisaks Dj-dele esines Lepatriinu ning Tallinna TÀnavatoidufestivali teise pÀeva lÔpetas ansambel The Boondocks kontsert.

Vaata fotosid Tallinna TÀnavatoidufestivali teisest pÀevast (9. juuni):

Piilu ka festivali esimese pÀeva galeriid.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.