📸 GALERII! NÄDALAVAHETUSEL TOIMUNUD TALLINNA TÄNAVATOIDUFESTIVAL TÕI KOKKU REKORDARV KAUPLEJAID

Lepatriinu (foto: Linda Liis Eek)

Tallinna Tänavatoidufestival, mida külastas üle paarikümne tuhande inimese, jätkus ka teisel päeval hea ilma ja muusika saatel.

Tänavune Tallinna Tänavatoidufestival oli mitmest tahust eriline – fookusesse võeti lapsed, pakkudes neile rohkete tegevustega oma ala ning toitlustajadki kostitasid põnne just neile mõeldud toitudega. Ka koeraomanikke ootasid ĂĽllatused – lemmikutel oli oma paik, kus jalga puhata ja sĂĽĂĽa-juua. Festivali ala oli suurem ning toitlustajaid ligi 100. Mitmed puhkealad pakkusid kĂĽlastajatele varju päikese eest ning peatust toidu nautimiseks.

Külastajad said osaleda töötubades, õppida pelmeenide või smuuti valmistamist ning harjutada kätt Hiina kalligraafia töötoas. Toimus võileibade iludusvõistlus ja teetseremooniad. Näha sai ka Hiina lõvitantsu.

Kuulus või kummaline pop-up puhvetis kokkasid The Boondocks, Minni Riar ja Kellerteater. Lastealal jutustas kirjanik Wimberg toidujutte maalt ja merelt, sai põristada trumme, meisterdada juurikate mandalat ja teha valmis üks mõnus suvelimps.

Lisaks Dj-dele esines Lepatriinu ning Tallinna Tänavatoidufestivali teise päeva lõpetas ansambel The Boondocks kontsert.

Vaata fotosid Tallinna Tänavatoidufestivali teisest päevast (9. juuni):

Piilu ka festivali esimese päeva galeriid.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.