📸 GALERII! VAATA, KES NAUTISID EILE ALANUD TALLINNA TÄNAVATOIDUFESTIVALI TOIDU- JA MUUSIKAMENÜÜD

Räppar reket (foto: Linda Liis Eek)

Eile, 8. juunil alanud Tallinna Tänavatoidufestival meelitas sumedal suvepäeval kohale toidu- ja muusikagurmaanid. Täna jätkub sisukas kultuuriprogramm ning lavale astuvad Lepatriinu ja The Boondocks.

Ligi 100 toitlustajat pakkusid põnevaid roogi erinevatest rahvusköökidest. Ilm oli mõnus ning puhkealadel sai nautida muusikavalikut mitmetelt DJ-delt: DJ Lauri Täht, DJ Mick Pedaja, DJ Girti Suun, DJ Triin Niinemets, Kauplus Aasia DJ-d, DJ Quest, DJ Ringo Ringvee, DJ Daysleeper.

Loomelinnaku keskväljakul andsid kontserdi 360-kraadi avatud laval Rainer Ild, Sammalhabe, Def Räädu ja reket.

Erinevatel aladel sai osaleda mitmetes töötubades, õppida kuidas teha ise pelmeene, limonaadi või smuutit, harjutada kätt Hiina kalligraafia töötoas, kuulata toidujutte maalt ja merelt ja veel palju muud. Toimus võileibade iludusvõistlus, teetseremooniad ning trummide töötuba.

Täna on Tallinna Tänavatoidufestivali teine päev ning eelpool nimetatud tegevustes saab samuti kaasa lüüa. Õhku täidavad helidega DJ-d Kuu Elina ning Bert Rii Priidel, DJ Sille-Liis Keva, Triin Niinemets ja Kauplus Aasia DJ-d, DJ Quest + Ksenia, Don Erikson ning trumme põristab Trummsaurus.

Esinevad veel Lepatriinu ning The Boondocks.

Kuulus või kummaline pop-up puhvetis kokkavad täna The Boondocks, Minni Riar ja Kellerteater. Lastealal jutustab kirjanik Wimberg toidujutte maalt ja merelt, saab põristada trumme, meisterdada juurikate mandalat ja teha valmis üks mõnus suvelimps.

Tallinna Tänavatoidufestival väärtustab rohelist mõtteviisi ja minimeerib koormust ümbritsevale keskkonnale. Festival on plastikkõrre-vaba, toitu serveeritakse ainult biolagunevatelt nõudelt ning jooke vaid korduvkasutatavatest topsidest. Korraldatakse mõistlikku jäätmekäitlust, mille osas nõustatakse ka külastajat.

👉 Vaata kogu programmi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.