📾 GALERII! VAATA, KES NAUTISID EILE ALANUD TALLINNA TÄNAVATOIDUFESTIVALI TOIDU- JA MUUSIKAMENÜÜD

RĂ€ppar reket (foto: Linda Liis Eek)

Eile, 8. juunil alanud Tallinna TÀnavatoidufestival meelitas sumedal suvepÀeval kohale toidu- ja muusikagurmaanid. TÀna jÀtkub sisukas kultuuriprogramm ning lavale astuvad Lepatriinu ja The Boondocks.

Ligi 100 toitlustajat pakkusid pÔnevaid roogi erinevatest rahvusköökidest. Ilm oli mÔnus ning puhkealadel sai nautida muusikavalikut mitmetelt DJ-delt: DJ Lauri TÀht, DJ Mick Pedaja, DJ Girti Suun, DJ Triin Niinemets, Kauplus Aasia DJ-d, DJ Quest, DJ Ringo Ringvee, DJ Daysleeper.

Loomelinnaku keskvÀljakul andsid kontserdi 360-kraadi avatud laval Rainer Ild, Sammalhabe, Def RÀÀdu ja reket.

Erinevatel aladel sai osaleda mitmetes töötubades, Ôppida kuidas teha ise pelmeene, limonaadi vÔi smuutit, harjutada kÀtt Hiina kalligraafia töötoas, kuulata toidujutte maalt ja merelt ja veel palju muud. Toimus vÔileibade iludusvÔistlus, teetseremooniad ning trummide töötuba.

TĂ€na on Tallinna TĂ€navatoidufestivali teine pĂ€ev ning eelpool nimetatud tegevustes saab samuti kaasa lĂŒĂŒa. Õhku tĂ€idavad helidega DJ-d Kuu Elina ning Bert Rii Priidel, DJ Sille-Liis Keva, Triin Niinemets ja Kauplus Aasia DJ-d, DJ Quest + Ksenia, Don Erikson ning trumme pĂ”ristab Trummsaurus.

Esinevad veel Lepatriinu ning The Boondocks.

Kuulus vĂ”i kummaline pop-up puhvetis kokkavad tĂ€na The Boondocks, Minni Riar ja Kellerteater. Lastealal jutustab kirjanik Wimberg toidujutte maalt ja merelt, saab pĂ”ristada trumme, meisterdada juurikate mandalat ja teha valmis ĂŒks mĂ”nus suvelimps.

Tallinna TĂ€navatoidufestival vÀÀrtustab rohelist mĂ”tteviisi ja minimeerib koormust ĂŒmbritsevale keskkonnale. Festival on plastikkĂ”rre-vaba, toitu serveeritakse ainult biolagunevatelt nĂ”udelt ning jooke vaid korduvkasutatavatest topsidest. Korraldatakse mĂ”istlikku jÀÀtmekĂ€itlust, mille osas nĂ”ustatakse ka kĂŒlastajat.

👉 Vaata kogu programmi.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.