ILMUS RÄPIALBUM MARTEN KUNINGA JA MARTIN LAKSBERGI PROJEKTI DOKTOR NORMAL SULEST

Kodumaine plaadifirma Funk Embassy Records andis välja bändi Doktor Normal debüütalbumi “World of Ham”, mis on mõjutatud vanakooli elektrost ja 1980. aastate hip-hopist.

Martin Laksberg ja Marten Kuningas lõid projekti Doktor Normal juba 2008. aastal, enne seda, kui nad olid teiste bändidega alustanud. Esimene inspiratsioon tuli komöödiasarjast “Garth Marenghi’s Darkplace” ning ka debüütalbumi tuumaks on just huumor.

Doktor Normali debüütalbum “World of Ham” ilmub lisaks digitaalsele versioonile ka vinüülil. Albumit esitletakse sel reedel, 7. juunil Kauplus Aasia nimelises klubis algusega kell 20.00. Soojendusesinejana teeb debüüdi KICK. Doktor Normali elavas esituses ühinevad süntesaatoritel Jeef 6-Killah (Rasmus Lill) ja Drug Spider (Joonas Sarapuu). Hea ilma korral toimub kontsert õues.

Kuula albumit:

Album BandCampis

Lüüriline muusikavideo singlile “Freaky Jam”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.