THE BOONDOCKS AVALDAS UUE LOO, MIS KÕNETAB KÕIKI

Indie-rock bänd The Boondocks avaldas uue singli “I Hope My Life Is Never Like This Again” ja esitleb seda nädalavahetusel mitme kontserdiga.

“See lugu on kui mõtteline jätk plaadile “How To Build A Love Bomb”. Kirjutasin selle loo septembris, kui elu oli veidi pea peale keeratud,” räägib loo autor Karl Kevad.
Algul polnud plaanis lugu bändi repertuaari tuua, aga kevadel tekkis jälle tung selle loo järele ning siis tehti seda koos bändiga. “See lugu sobis meile väga hästi ja iroonitseda meeldib meile alati, seega mis oleks parem kui sellise bipolaarse looga suve alustada,” lisas bändi trummar.

“Ma pole varem nii uhke ühegi meie loo üle olnud, kui selle,” ütles laulja Villem Sarapuu, “kuna see lugu puudutab mulle väga aktuaalseid ja relevantseid teemasid, siis läks sellesse ka rohkem minu hinge ja ausaid emotsioone.”

“See on millestki, mis puudutab meid kõiki. Paljud muusikud on üritanud panna muusikasse erinevaid emotsioone, soovinud sõnastada armastust, kurbust või viha,” lisab bändi manager Märt Truman. “Aga vähesed on välja toonud selle, mida oleme me kõik kogenud – tunnet, mida ei taha enam kunagi tunda.”

Singli esitlus toimub laupäeval õhtul kontsertklubis U3, endapoolseid tundepuhanguid jagab muusika kaudu DJ Erik Morna.

Bändi on võimalik akustilise kavaga näha sama päeva pärastlõunal Teletorni sisehoovil noortefestivalil “Pulss 314”, aga ka täiskoosseisus pühapäeval Tallinna Tänavatoidufestivalil Telliskivi kvartalis.

Traditsiooniliselt avaldas The Boondocks lisaks uuele singlile ka B-side loo “I Wanna Die”. Kuula neid Spotifyst:

Lugu “I Hope My Life Is Never Like This Again” YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.