OTT LEPLANDI VÄRSKE SINGEL “UUED OOTUSED” TUHISES MUUSIKAPLANEEDI TOP KÜMNE LIIDRIKS

MuusikaPlaneedi TOP 10-nel on uus liider! Selleks on hiljuti 32. sünnipäeva tähistanud Ott Leplandi ahjusoe laul “Uued ootused”, mis kogus oma avanädalal 23,2% häältest. Palju õnne! 🏆

“Meil kõigil on elus hetki või perioode, kus laseme pahedel enda üle võimust võtta ja tänu sellele võivad meie igapäevased tegemised ja inimesed, kes meist hoolivad, kannatada saada. Kuid kui ennast taas kokku võtame, oma eesmärkide nimel pingutame ja end parandame, võib elu meile pakkuda uusi imelisi juhtumisi, uskumatuid võimalusi ja suurepäraseid õnnestumisi,” rääkis Ott laulu “Uued ootused” ilmudes sõnade inspiratsioonist. Loo muusikavideo filmiti Hara sadamas, endises allveelaevade demagnetiseerimise keskuses.

Muideks, Ott Leplandil on juba 27 nädalat siinses tabelis figureerinud üks teine lugu, koos Rein Rannapiga esitatud “Ootan sind”, aga see mõtlik pala jätab nüüd pingereaga hüvasti. Nimelt platseerus laul seekord seitsmendale kohale ja on seega mängust väljas. Eks näis, kas “Uued ootused” suudab siinses esiviisikus vähemalt sama kaua vastu pidada. 😉

MP TOP 10-ne teisele kohale hääletati seekord Pärnu ansambli Flyers lugu “Sõnade soojus”, mis eelmisel nädalal liidripositsiooni nautis. Kolmandal platsil paikneb kollektiivi Empty Mind pala “Vari”, mis on pühendatud bändiliikmete emadele.

Niipalju veel infoks, et kuna meie gallupist kadus ära lugude kuulamise võimalus, siis – vähemalt praegu – saab tabelis olevaid laule kuulata linkidelt, mis kirjas selle artikli allosas asuvas edetabelis.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #207 (27. mai):

1 UUS [1] Ott Lepland “Uued ootused” (23.2%)
2 (1) [3] Flyers “Sõnade soojus” (20.62%)
3 UUS [1] Empty Mind “Vari” (15.46%)
4 (5) [13] Anne Veski “Elada on lahe” (13.4%)
5 (2) [4] Must Hunt “Suudluskindlad huuled” (9.79%)

6 UUS [1] Öed “Suvemees” (7.22%)
7 (4) [27] Rein Rannap & Ott Lepland “Ootan sind” (5.15%)
8 (3) [2] Naised Köögis “Klaara ja Veera” (3.09%)
9 UUS [1] Carine Jessica “Ma ootan suve” (1.55%)
10 UUS [1] Topeltmäng “Mis ootab ees” (0.52%)

Hääli: 194 (aitäh!)

Nii nagu alati, pääsevad edasi esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uut tulijat:

Uus gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 2. juunil kell 23:59. Tuld! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.