KUULA NÜÜD: SOUNDCLOUDI RÄPPAR VILLEMDRILLEM AVALDAS UHIUUE SINGLI

Maarjamaa üks kuumimaid SoundCloudi räpi nimesid VillemDrillem avaldas uhiuue suvise vibe’iga singli, mis kannab nime “mt”.

Paljudele noortele ja räpisõpradele VillemDrillemi nimi tutvustamist ei vaja. Seda kinnitab ka asjaolu, et noormehe tuntumaid lugusid nagu “fanta”, “mäng”, “neiud” on nii SoundCloudis kui ka YouTube’is kuulatud üle 200 tuhande korra.

VillemDrillem ise kommenteerib enda vastavaldatud lugu järgmiselt: “Saime lõpuks valmis suvise vibe’iga singli, mis on olnud tegemises juba päris mitmed kuud. Lugu on tehtud koostöös okeiokei poistega, kuna nad mu head sõbrad ning tahtsime üheskoos midagi teha.”

Juuni algul, 7.06 annab VillemDrillem koos teise nimeka Eesti räppari Pluutoga taaskord suure live’i U3 Kontsertklubis. Peagi tehakse teatavaks ka üks väga aktuaalne üllatusesineja. Ülihea hinnaga piletid on tänasest müügil Ticketeris. Rohkem infot SIIT.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.