📷🎥 FOTOD & VIDEOD: TALLINK MAIJOOKSUL ESINES OTT LEPLAND

Laupäeval toimus Tallinna Lauluväljakul juba kolmekümne teist korda Eesti suurim kevadine liikumissündmus Tallink Maijooks. Seitsmekilomeetrise jooksu- ja käimisdistantsi läbisid nii tippjooksjad kui tuhanded liikumisharrastajad. Päeva lõpetas traditsiooniline kevadkontsert, mille peaesineja oli seekord Ott Lepland.

Ott Lepland astus üritusel üles koos oma bändiga, kuhu lisaks temale kuuluvad ka Ramuel Tafenau (trummid), Jörgen Pakkas (kitarr) ja Viljar Norman (basskitarr). Esinemine koosnes kahest osast, mille vahel toimus Tallink Maijooksu autasustamine.

Leplandi esimene set algas looga “Ajaga võidu”, järgnesid “Iga päev”, Vallatute Vestide repertuaarist pärit pala “Jõesäng”, “Tunnen elus end”, koos Tanel Padari ja Karl-Erik Taukariga sisse lauldud “Rännata võib” ning kolmapäeval ilmunud singel “Uued ootused”.

Fotod Oti esinemisest (osa 1):

Seejärel toimus Tallink Maijooksu võitjate autasustamine. Võistluse võitis Liina Tšernov, mis oli talle ühtlasi neljas järjestikune võit alates 2016. aastast. Tšernovile pidid napilt alistuma õdedest maratoonarid Liina ja Leila Luik.

Kõige aktiivsema kollektiivi auhinna sai Põhja-Eesti Regionaalhaigla ning auhinna pälvis ka neljaliikmeline võistkond Pingetest Priiks.

Pildid autasustamistest:

Peale autasustamist lauldi sünnipäevalaulu Ott Leplandile, kes tähistas reedel, 17. mail 32. sünnipäeva. Leplandi bändi kontsertkava teise poole avalaul oli suvise fiilinguga “Jäädagi nii”, järgnesid “Imede öö”, “Läbi öise Tallinna”, koos Liis Lemsaluga salvestatud lugu “Süda taob”, “Süte peal sulanud jää” ning “Siin me kokku saime”. Lisaloona kõlas “Kuula”, millega Ott esindas seitse aastat tagasi Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Fotod Oti esinemisest (osa 2):

Video: Ott Lepland “Jõesäng”:

Väike klipp sellest, kuidas Otile sünnipäevalaulu lauldi:

Video paremaks kvaliteediks klikka klipi alumises servas olevale kirjale HD. Kui soovid videot vaadata täisekraanil, klikka HD kõrval olevale ikoonile.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.