đŸ“·đŸŽ„ FOTOD & VIDEOD: TALLINK MAIJOOKSUL ESINES OTT LEPLAND

LaupĂ€eval toimus Tallinna LauluvĂ€ljakul juba kolmekĂŒmne teist korda Eesti suurim kevadine liikumissĂŒndmus Tallink Maijooks. Seitsmekilomeetrise jooksu- ja kĂ€imisdistantsi lĂ€bisid nii tippjooksjad kui tuhanded liikumisharrastajad. PĂ€eva lĂ”petas traditsiooniline kevadkontsert, mille peaesineja oli seekord Ott Lepland.

Ott Lepland astus ĂŒritusel ĂŒles koos oma bĂ€ndiga, kuhu lisaks temale kuuluvad ka Ramuel Tafenau (trummid), Jörgen Pakkas (kitarr) ja Viljar Norman (basskitarr). Esinemine koosnes kahest osast, mille vahel toimus Tallink Maijooksu autasustamine.

Leplandi esimene set algas looga “Ajaga vĂ”idu”, jĂ€rgnesid “Iga pĂ€ev”, Vallatute Vestide repertuaarist pĂ€rit pala “JĂ”esĂ€ng”, “Tunnen elus end”, koos Tanel Padari ja Karl-Erik Taukariga sisse lauldud “RĂ€nnata vĂ”ib” ning kolmapĂ€eval ilmunud singel “Uued ootused”.

Fotod Oti esinemisest (osa 1):

SeejĂ€rel toimus Tallink Maijooksu vĂ”itjate autasustamine. VĂ”istluse vĂ”itis Liina TĆĄernov, mis oli talle ĂŒhtlasi neljas jĂ€rjestikune vĂ”it alates 2016. aastast. TĆĄernovile pidid napilt alistuma Ă”dedest maratoonarid Liina ja Leila Luik.

KÔige aktiivsema kollektiivi auhinna sai PÔhja-Eesti Regionaalhaigla ning auhinna pÀlvis ka neljaliikmeline vÔistkond Pingetest Priiks.

Pildid autasustamistest:

Peale autasustamist lauldi sĂŒnnipĂ€evalaulu Ott Leplandile, kes tĂ€histas reedel, 17. mail 32. sĂŒnnipĂ€eva. Leplandi bĂ€ndi kontsertkava teise poole avalaul oli suvise fiilinguga “JÀÀdagi nii”, jĂ€rgnesid “Imede öö”, “LĂ€bi öise Tallinna”, koos Liis Lemsaluga salvestatud lugu “SĂŒda taob”, “SĂŒte peal sulanud jÀÀ” ning “Siin me kokku saime”. Lisaloona kĂ”las “Kuula”, millega Ott esindas seitse aastat tagasi Eestit Eurovisiooni lauluvĂ”istlusel.

Fotod Oti esinemisest (osa 2):

Video: Ott Lepland “JĂ”esĂ€ng”:

VĂ€ike klipp sellest, kuidas Otile sĂŒnnipĂ€evalaulu lauldi:

Video paremaks kvaliteediks klikka klipi alumises servas olevale kirjale HD. Kui soovid videot vaadata tÀisekraanil, klikka HD kÔrval olevale ikoonile.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.