LIISI KOIKSON ANDIS VÄLJA LÜHIALBUMI “BITTERSWEET” JA KUULUTAS VÄLJA ESITLUSKONTSERDID KOOS LAULJA-LAULUKIRJUTAJA ANETIGA

Foto: Sadu-Triste Juurikas

Täna ilmunud lühialbum “Bittersweet” on stiililine jätk Koiksoni 2017. aastal ilmunud albumile “Coffee For One”, mis tõi artistile Eesti Muusikaauhindadel Aasta Naisartisti nominatsiooni. Ka uus muusika on jazz-soulisugemetega ja ingliskeelne.

Liisi Koikson on kimpu pannud nii mõtteid sellest, mis talle hetkel oluline on, kui ka välgatusi ja varje nö eelmisest “pere-eelsest” elust ja läbielatud emotsioonidest, millele tundus õige aeg punkt panna.

“Järjena eelmisele albumile tõden ma endiselt, et naisena või lihtsalt tundliku inimesena võib kasvõi juba ühe päeva jooksul minust läbi käia nii palju erinevaid emotsioone ja mõtteid, enesekindlust ja haprust, ja seda peegeldab ka nende lugude erinev kõla. Näiteks lugu “We Can Make It” sai alguse Raun Juurika toodud muusikalisest ideest ja kuna põhi kujunes selline kulgev ja rahustav, siis teksti tegin samamoodi rahu ja enesekindlust sisestava. Justkui keerulisel hetkel keegi sosistaks sulle kukla tagant, et “pole midagi, we can make it”. Sander Mölderiga koostöös valminud singel “Can’t Stop Dancing” avab minu suureks rõõmuks ukse tantsulisemasse muusikasse, mida olen soovinud juba ammu luua,” avas uue lühialbumi sisu Liisi Koikson.

Muusikat aitasid seekord vormi panna ja salvestada Raun Juurikas, Marti Tärn, Martin Petermann, Sander Mölder, Siim Aimla, Mihkel Metsala, Teno Kongi, Jonas Kaarnamets, Frederik Küüts, Raul Ojamaa, Kaarel Tamra, Lauri Liivak.

KONTSERDID

Liisi Koikson annab juuni alguses kaks uue muusika esitluskontserti koos laulja-laulukirjuta Anetiga, kel ilmus samuti äsja lühialbum “All Over Again”. Artiste seob üheaegne Londonis elamine, kus nad ka tutvusid, ja oma muusikas just jazzist ja soulist inspiratsiooni kogumine. Üks esitluskontsertidest toimub formaadis, mis on mõlema artisti jaoks esmakordne.

Anett & Liisi Koikson: lühialbumite ühised esitluskontserdid:

Neljapäev, 6. juuni kell 21:00 Kivi Paber Käärid / Anett & Liisi Koikson LIVE

Laupäev, 8. juuni kell 10:00 City Yoga Stuudio / Hommikukontsert “Suletud silmade, avatud meeltega” erakordses “pikutuskontserdi” formaadis – publik saab mugavalt joogamatil pikutada ning neile antakse silmaklapid, et keskenduda eelkõige vaid helile.

Piletid on tänasest eelmüügis Ticketeris.

Liisi Koiksoni uus lühialbum “Bittersweet” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.