5 AASTAT MUUSIKAPLANEETI!

Hip-hip, hurraa! MuusikaPlaneet saab täna, 12. mail viieaastaseks. 🎉

Blogi sai aastal 2014 loodud selleks, et tutvustada uusi kodumaiseid singleid, albumeid, muusikavideosid. Kajastame ka artistide/bändide olulisemaid esinemisi ja sündmusi – näiteks üritusi Eesti Laul, Noortebänd, Eesti Muusikaauhinnad + mitmesuguseid festivale.

Suured tänusõnad kõigile, kes siia kas igapäevaselt või üsna tihti tee leiavad. Aitäh ka harvematele külastajatele 😉 Sellel suvel kavatseme blogisse ka mõned uuendused tuua, näiteks alustab tõenäoliselt juunikuus meie intervjuude podcast ning asume arvustama uusi albumeid.

Kui teile see blogi meeldib, siis väike meeldetuletus – praegu on käimas Eesti Blogiauhindade hääletus, kus ka MuusikaPlaneet kultuuriblogide kategoorias kenasti esindatud. Eelmisel aastal saime selles kategoorias pronksmedali, kuidas läheb tänavu, selgub 15. juunil Telliskivi Loomelinnakus, Vabal Laval. Toetust nii meile kui teistele saab avaldada EBA kodulehel.

Veelkord aitäh ja tervitused lugejatele ning loomulikult kõikidele emadele ka ilusat emadepäeva! 💐

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.