FESTIVALI VÕNGE ESINEJATENIMEKIRJA LISANDUS 15 UUT ARTISTI, SEALHULGAS KALI BRIIS, TUULIKKI BARTOSIK JA MIKK TAMMEPÕLD

Kali Briis Band

Sel suvel viiendat korda toimuv rändav kultuurifestival Võnge avalikustas 15 uut artisti. Piletid 14.-15. juunil Altja rannakülas Lääne-Virumaal toimuvale festivalile on müügil Ticketeris.

14.-15. juunil leiab juba viiendat aastat aset kultuurifestival Võnge, mille eripäraks alati looduskeskne toimumispaik, maitsekas artistinimistu ja hubasus. Erinevad lavad asetsevad mõnusalt looduse rüpes, seeläbi luuakse külastajate ja artistide vahel intiimne kontakt ning tuuakse muusika ja loodus inimesele lähedale. Sel aastal tähistab Võnge juubelit Lääne-Virumaal, mereäärsel Altjal.

Äsja lisandus esinejatenimekirja 15 uut artisti, kes festivalil kahe suvepäeva ja –õhtu jooksul üles astuvad. Nimistust leiab nii live-esinejaid kui ka DJsid, kes festivalikülastajaid mõnusa muusikaga kosutavad. Põhiprogrammi lisandusid indie-popelectro artist Kali Briis ning uus tulija Eesti muusikamaastikul – Kelly’s Puzzle. Põhiprogrammiga paralleelselt kulgevas Kaldalava programmis astuvad live-ettastetega üles akordionivõlur Tuulikki Bartosik, laulja ja laulukirjutaja Mikk Tammepõld ja noor biidimeister Jasperino. Samuti lisavad festivalile elavate esinemistega vürtsi sellised artistid nagu Helivarjud, Rasmus Merivoo & Marek Tammets ning Sandra Vesseluha. Meeleolukad DJ-setid toovad festivalikülastajateni Kuu Elina, Kivirand, Girti Suun, Luurel Varas, Kerttu Keermaa, Myr ja Öötöö.

Varasemalt on juba välja kuulutatud Blow (Prantsusmaa), Douglas Dare (UK), Luke Sital-Singh (UK), Vaiko Eplik & Eliit, Puuluup, Miljardid, Eugénie (Prantsusmaa), Gram-Of-Fun, Kadri Voorand & Andre Maaker, Duo Ruut, Fil Bo Riva (Itaalia), Lexsoul Dancemachine, Curly Strings, Chris Noah (Läti) ja Arno Tamm.

Festival Võnge lisainfo:

Võnge tähistab suvel oma viiendat sünnipäeva ning jõuab esmakordselt Lääne-Virumaale. Võnge 2019 toimub reedel ja laupäeval, 14. ja 15. juunil Tallinnast 90 km kaugusel asuvas maalilises Altja rannakülakeses. Kahe pika päeva jooksul astub otse looduse rüppe istutatud poeetilistel lavadel üles mitukümmend erinäolist artisti ja DJ-d. Lisaks muusikale ootavad külastajaid kultuuri- ja maitseelamused, joogatunnid, lasteala ning muidugi haruldaselt mõnus mereäärne festivalimelu. Kuni 15aastastele (k.a) on sissepääs koos pileti ostnud täisealise saatjaga tasuta. Festivalile lubatakse tulla ka hästi käituva koera või mõne muu lemmikloomaga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.