đŸ“·đŸŽ„ FOTOD & VIDEOD: VABADUSE VÄLJAKUL TOIMUNUD EUROOPA PÄEVALE PANID PUNKTI UKU SUVISTE & IVO LINNA + SUPERNOVA ETTEASTED

NeljapÀeval, 9. mail tÀhistati Euroopa pÀeva. Seda ka Tallinnas Vabaduse vÀljakul koos muusika, lasteala ja traditsioonilise passimÀnguga. Pika pidupÀeva lÔpetasid seal Uku Suviste ning Ivo Linna ja ansambli Supernova etteasted.

Eelmisel aastal vĂ€ga edukalt Venemaa telesaates “Đ“ĐŸĐ»ĐŸŃ” osalenud ning tĂ€navu Eesti Laulu konkursil looga “Pretty Little Liar” hĂ”bemedalile tulnud Uku Suviste on laulja, pianist, laulukirjutaja ja muusikaprodutsent. Vaata fotosid tema ĂŒlesastumisest Euroopa pĂ€eval:

Videoklipp loo “Bonfire” esitusest (paremaks kvaliteediks klikka video alumises servas olevale kirjale HD. Kui soovid videot vaadata tĂ€isekraanil, klikka HD kĂ”rval olevale ikoonile):

Peale Uku Suviste etteastet astusid lavale Ivo Linna ja ansambel Supernova, kes juba juunikuus suunduvad ĂŒhisele kontserttuurile IFF70.

Pildid Ivo & Supernova esinemisest:

Videoklipp loo “Julge laul” esitusest (paremaks kvaliteediks klikka video alumises servas olevale kirjale HD. Kui soovid videot vaadata tĂ€isekraanil, klikka HD kĂ”rval olevale ikoonile):

Euroopa pĂ€ev on pĂŒhendatud rahule, demokraatiale ja Euroopa ĂŒhtsusele. 9. mail 1945 oli Euroopas esimene rahupĂ€ev pĂ€rast II maailmasĂ”da. RahupĂ€eva viiendal aastapĂ€eval tegi Prantsusmaa vĂ€lisminister Robert Schuman ettepaneku ĂŒhendada Prantsusmaa, Saksamaa ja teiste Euroopa riikide söe- ja terasetootmine. Sellega sai alguse Euroopa lĂ”imumine ja Euroopa Liit.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.