LIISI KOIKSON ANDIS VÄLJA SINGLI JÄRGMISEL NÄDALAL ILMUVALT LÜHIALBUMILT

Foto: Sadu-Triste Juurikas

Lauljatar Liisi Koikson avaldas loo pealkirjaga “Can’t Stop Dancing”. Tegu on esimese singliga tema järgmisel nädalal ilmuvalt lühialbumilt.

“Can’t Stop Dancing” on eelkõige lugu emotsioonidest: “Tants võib olla mitte ainult rõõmu, vaid nii paljude erinevate emotsioonide väljendus. Selles loos kulmineeruvad pinnapealne suhtumine, valestimõistmine ja selleläbi kellegi ellu sisse ja välja pendeldamine koore all pakitsevaks tantsupööriseks. Natuke tahtsin selle looga au anda ka oma kunagistele öistele tantsupöörasustele, mis on nüüd seljataha jäänud, aga mis olid siis nii vajalikud kogunenud pingete ja ebakindluste väljaelamiseks. Muusika kätte on turvaline oma keha anda,” kirjeldas Liisi Koikson.

Lugu valmis koostöös produtsent Sander Mölderiga, kellega on Liisi varasemalt ka projektipõhiselt koostööd teinud. “Teadsin ka, et ta on hetkel väga nõutud, aga õnneks talle algne demo meeldis ja mul on hea meel, et saame koos ühe linnukese lendu lasta,” lisas Liisi.

“Can’t Stop Dancing” on esiksingel Liisi Koiksoni järgmisel nädalal ilmuvalt lühialbumilt “Bittersweet”. Lühialbum on stiililine jätk Koiksoni 2017. aastal ilmunud albumile “Coffee For One”, mis tõi lauljatarile Eesti Muusikaauhindadel Aasta Naisartisti nominatsiooni. Ka uus muusika on soulisugemetega ja ingliskeelne.

Lugu Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.