SELGUS OTT LEPLANDI VIDEOSINGLI “UUED OOTUSED” ILMUMISE KUUPÄEV

Kirjutasime pühapäeval sellest, et Ott Lepland filmis 1. mail Lahemaal Hara allveelaevasadamas muusikavideot oma järgmisele singlile “Uued ootused”. Nüüd on selge, millal videosingel välja tuleb.

Nimelt saime vahepeal Ott Leplandilt infot selle kohta, et ta avaldab video järgmisel kolmapäeval, 15. mail (kaks päeva enne oma 32. sünnipäeva). Muusik kinnitas, et terve video filmiti Hara allveelaevasadamas ja video saadi purki ühe päevaga, lisavõtteid polnud vaja teha.

“Kuna lugu sündis bändiga jämmimise käigus, siis on autoreid päris mitu – kitarrist Jörgen Pakkas, bassist Viljar Norman, klahvpillimängija Raun Juurikas, trummar Kristjan Mängel ja mina ise. Sõnade autor olen mina,” kirjutas Ott loo autorite kohta.

Mis siis muud kui jääme ootele! 😉

11-sekundiline klipp video “Uued ootused” filmimisest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.