NAISED KÖÖGIS AVALDASID VIDEOSINGLI “KLAARA JA VEERA” [Täiendatud kell 20:18!]

Naised Köögis avaldasid uue videoga singli “Klaara ja Veera”, mis räägib meestetegemisest.

Kollektiiv kommenteerib: “Paar aastat tagasi tegime laulu “Aasta ema”. See rääkis kaheksa lapsega üksikemast, kes ei leia sobivat meest, kellega “austusväärsesse abiellu astuda”. Väärt meeste leidmine on siinmail ikka veel teema. Sel aasta anname emadepäeva eel välja laulu, kus müütilised naised Klaara ja Veera püüavad luua ideaalset meest. Alguses tekib meesteloojatel palju praaki, kuid lõpuks hakkab kandma loometöö ka saaki. Klaara ja Veera saavad valmis terve kamba värvikaid ja ikoonilisi mehi nagu Koit Toome, Hannes Võrno, Jaan Tätte, Mait Malmstein, Arvo Pärt, Pluuto ja nublu, Juur ja Oja, Rainer Vakra, Uku Suviste, Victor Crone jt. Poliitikud nõuavad, et iive tõuseks, elunautlevad Klaara ja Veera aga soovivad, et kõik oleks ennekõike tore.

Naiste meestetegemisvabrik töötab tänagi sama võimsalt kui aegade alguses, nii et need, kel on ideaalse mehe osas erinõudmisi, võivad esitada Klaarale ja Veerale tellimusi meie Facebooki lehe kaudu. Kõiki meie uusi lugusid saab kuulata meie kontserttuuril 2.-12 maini üle Eesti, kus esitleme oma uut plaati “Uhke ja vaba.”

Video ja animatsioonid on laulule teinud koomiksi “Kosmosemutid” autor Alar Pikkorainen ja animaator Leo Lätti.

Ansamblisse Naised Köögis kuuluvad Kristiina Ehin, Katrin Laidre, Sofia Joons ja Kairi Leivo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.