TUULI JA TEET VELLING ANDSID VÄLJA ESIMESE SINGLI PEAGI ILMUVALT ALBUMILT “ARMASTUS EESTI MOODI”

Laulja Tuuli Velling ja kitarrist Teet Velling avaldasid maikuus ilmuvalt albumilt “Armastus eesti moodi” esimese laulu, milleks on töötlus Singer Vingeri loost “Ei midagi erilist”.

Tuntud eesti heliloojate ja luuletajate armastuslauludest koosneval plaadil on Roald Jürlau ja Hardi Volmeri kuldvarasse kuuluv pala saanud pehmema ja mõtlikuma kõla. Tuuli Vellingu sõnul on selle loo teksti sisse kirjutatud väga erinevaid tõlgendusvõimalusi. Seda võib laulda viha või naljaga, samahästi aga võtta kui kahetsust ja peidetud nukrust.

Heliplaat “Armastus eesti moodi” on kasvanud välja sama pealkirjaga kontserdikavast ning sel mängivad lisaks Tuuli ja Teet Vellingule veel Tanel Ruben, Raul Vaigla ja Raivo Tafenau. Albumile jõuavad lood autoritelt nagu Ardo Ran Varres, Sven Grünberg, Allan Vainola, Igor Garšnek, Hando Runnel, Kristiina Ehin, Doris Kareva, Andres Aule, Urmas Alender jt.

Heliplaadi esitluskontserdid toimuvad 9. mail Tartus Mailaulu festivalil ja 16. mail Tallinnas Erinevate Tubade Klubis. Maikuu alguseni on võimalik plaadi sündi toetada ka Hooandja veebilehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.