NOORTEBÄNDIL OSALENUD STEVEN ILVES AVALDAS UUE SINGLI!

Foto: Alina Birjuk

Noortebändilt tuule tiibadesse saanud Pärnust pärit 17-aastane Steven Ilves andis välja uue singli nimega “Bébé”. Lugu on valminud koostöös muusikute Erko Niidu ja Laura Junsoniga, kes on tegevad ansamblis Kali Briis.

Kuula lugu:

Noortebänd 2018 finalist Steven Ilves on oma lühikese eluea jooksul andnud välja juba kolm singlit ning neljas ehk kõige värskem singel “Bébé” on küpsenud noormehe koduseinte vahel juba aasta aega. Uue singli sõnum on Steveni jaoks väga personaalne kuna räägib inimesest, kes on teda viimase aasta jooksul väga palju mõjutanud. Ka singli kujundus viitab sellele salapärasele inimesele, kes on olnud loo inspiratsiooniks.

“Selle loo puhul on Steveni loomingus hakanud puhuma uued, pisut elektroonilisemad tuuled,” kirjeldab loo kaasautor Erko Niit Steveni uut loomingut. Ka Steven ise tunnistab, et uue singliga on tema muusika liikumas synth-pop žanri suunas, saades mõjutusi rahvusvaheliselt tunnustatud ansamblitelt nagu LANY ja THE 1975.

Bändi koosseisu kuuluvad Karl Birnbaum, Villem Rent, Robi Salumets, Maria Kallastu, Rasmus Ilves ja Steven Ilves. Bändi tegemistega saab olla kursis Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.