MUSTA HUNDI UUS BASSIMEES ON RALPH CIAVOLINO

Ralph Ciavolino (foto: Michael Polissky)

Must Hunt esitleb uut bändiliiget, kelleks on ameeriklane Ralph Ciavolino. Ralph on tuntud eelkõige Rootsi päritolu kitarrivirtuoosi Yngwie Malmsteeni bändi bassimehe ja lauljana.

Ciavolino: “Oleme [Musta Hundi kitarristi] Brad Jurjens’iga pikka aega head sõbrad olnud juba tema USA päevilt. Tulin Eestisse, et temaga üht uut projekti arendama hakata, aga kui pühapäeval tuli välja, et Mustas Hundis vabanes bassimehe koht, ei mõelnud ma pikalt ja võtsin töö vastu.”

Malmsteeni bändis mängis mees aastatel 2012-2018.

Ralph jätkab: “Yngwie bändist lahkumine ja Eestisse tulemine oli minu jaoks täiesti loogiline asjade käik. Olen viimased paar kuud ka kõvasti Eesti keelt õppinud.”

Trummar Marko Atso lisab: “Kui asjaolude kokkulangemine annab võimaluse bändi teha sellise muusikuga nagu Ralph, siis oleks rumalus seda vōimalust käest lasta. Kuna meie tulevikuplaanid eelmise bassimehega polnud ühtsed ja tema prioriteedid on teised, siis lahenes olukord ruttu ja valutult.”

Must Hunt astub uue koosseisuga üles juba neljapäeval, 18. aprillil Tallinnas ööklubis Café Amigo. Esimest korda tuuakse elavale ettekandele nii uus singel “Oota mind ära” kui ka mitmed teised uued laulud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.