REVALS OTSIB NAIST!

Foto: Anne Liis Puhk

Eile uue singli “Tänavamuusik” välja andnud ansambel REVALS kuulutas TV3 “Kolmeraudse” otse-eetris: REVALS otsib naist!

“Meil oli eile väga eriline päev, sest olime esimest korda uuenenud koosseisuga laval ja andsime välja oma uue romantilise alatooniga pala “Tänavamuusik”,” lausub bändi basskitarrist Danel Pandre.

Värske pala autor ja bändi solist Jaanus Saago kuulutas “Kolmeraudses” antud intervjuus avatuks bändi üleskutse uue naisliikme leidmiseks: “Meil on koos küll väga hea, kuid kolmapäeval stuudios “Tänavamuusikut” salvestades leidsime, et naishääl passiks järgmisesse singlisse ikka maru hästi. Seega Sina, kes sa tunned, et Sinu rinnus tuksub süda justnimelt sellise muusika järgi, lauluoskus on tasemel ja ehk oskad ka mõnd pilli mängida, mine meie uuele Facebooki lehele @revals.official ja anna endast teada.”

“Võid meile soovitada ka oma õde, ema, vanaema või sõbrannat, keda arvad ideaalselt meie pundiga sobivat. REVALSi kaks varasemat bändiliiget otsustasid pühenduda eraelule ja jätkata iseseisvalt. Meil on uus suurepärane kitarrist Rauno Laikjõe ja võib-olla on meie ridades õite pea ka uus naisvokalist,” lisab ansambli teine solist Soku.

REVALS on kantri-bluesi-rocki-folgi segust muusika viljelev bänd, mis oli tänavustel Eesti Muusikaauhindadel lausa 3 kategooria nominent. Täna õhtul on REVALS Tartus Püssirohkukeldris, pühapäeval Tallinnas Lauluväljakul “Kõigi Eesti” kontserdil.

Uus singel “Tänavamuusik”:

Hoia end REVALSi tegemistega kursis uutel sotsiaalmeediakontodel Facebookis ja Instagramis nime all @revals.official:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.