DRAAKONID TÕMBAVAD EESTI TUURIGA OTSAD KOKKU JA SUUNDUVAD VÄLISFÄNNE RÕÕMUSTAMA

Foto: Jelena Rudi

Ansambel Ewert and The Two Dragons lõpetab Eesti tuuri sellel reedel, 12. aprillil, kontserdiga Rapla Kultuurikeskuses ja alustab järgmisel nädalal välistuuriga.

Eelmise aasta novembris ilmus Draakonite neljas stuudioalbum “Hands Around the Moon” koostöös produtsent Sander Möldriga. Album jõudis avanädalal ametliku Eesti albumitabeli kohale #1, figureerides kõikide muusikapoodide müügiedetabelites ning saades positiivse tagasiside kohalikelt muusikakriitikutelt. Jaanuaris viis bänd koju kolm Eesti muusikaauhinda, sh tunnustuse aasta albumi eest.

Aasta alguses esitles bänd enda neljandat stuudioalbumit 11 kontsertiga Eestis, Lätis, Leedus ning Soomes, sh toimusid väljamüüdud kontserdid Tallinnas, Tartus ning Riias. Tartu kontserdi raames valmis bändil värske live video loole “Tied for A Lifetime” (vaata artikli allosast).

Selle nädala reedel, 12. aprillil, annab bänd oma elu esimese kontserdi Raplas ning nagu Ewert videotervituses ütles, siis vähemalt talle tundub, et paari kuuga on lood täiesti selgeks saadud. Järgmisel nädalal suundub bänd Euroopa tuurile, mille raames antakse 8 kontserti Hollandis, Belgias, Saksamaal, Ungaris ja Tšehhis.

Tuurikuupäevad:

18.04 Amsterdam
19.04 Groningen
20.04 Utrecht
23.04 Antwerpen
24.04 Hamburg
25.04 Berlin
27.04 Budapest
28.04 Prague

Rohkem infot tuuri kontsertide kohta: ewertandthetwodragons.com

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.