EESTI LAULUL OSALENUD JENNIFER COHEN AVALDAS VIDEOLOO “ADD SPICE”

Eelmise aasta septembris New Yorgis muusikat salvestanud Jennifer Cohen andis välja uue pop-trap loo “Add Spice”.

Laulu produtsentideks on Chris Hierro ja Robert Smith, kes ka Jenniferi Eesti Laulu laulu “Little Baby El” taga olid. Muusikavideo autoriteks on Georg Tulver ning Laura Lisete Roosaar ning videos kehastab meesrolli Franz Malmsten.

“Add Spice” sündis New Yorgis kui Jennifer Cohen ja Luisa Lõhmus otsustasi sügise alguses USA-sse lennata. Laulukirjutamise protsess toimus viie päeva jooksul, kus iga päev saadi neljakesi Robert Smithi Defy Recordings nimelises stuudios kokku. “Siiani polnud ma kunagi sellises stiilis muusikat kirjutanud. Hommikul vara läksime stuudiosse, lõunapausiks oli laul valmis kirjutatud ning ülejäänud päev ja vahel ka öö kulus salvestamisele,” kirjeldas Cohen.

Loo inspiratsioon sündis kaks tundi enne New Yorgi lendu, mil toimus TV3 sügishooaja avapidu. “Vahel võib ju juhtuda nii, et suures rahvarohkes ruumis märkad kedagi ning enam ei saa silmi ära. Õhtu võib kujuneda väga spicyks, kuid nagu laul ütleb, siis “don’t want to be a wife, add spice to your life,” selgitas Cohen.

Uue singli esitluspidu toimus kontsertklubis U3, kus tähistati ka Jenniferi 20ndat sünnipäeva. Jenniferi tulid toetama mitmed muusikud kui ka sotsiaalmeedia staarid nagu Uudo Sepp, Carlos Ukareda, Jaagup Tuisk, Merilin Mälk, Sissi Nylia Benita, Sidni Tomson, Maria Rannaväli jpt.

Jennifer on varasemalt osalenud saates “Eesti otsib superstaari”, kus neiu esikümne hulka jõudis. Samuti osales neiu Eesti Laulul 2019 lauluga “Little Baby El”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.