I WEAR* EXPERIMENT JA CATAPULTA ANNAVAD MAIS ÜHISE KONTSERDI

9. mail kohtub Von Krahlis filmilik alternatiivpopp tantsulise räpiga – esinevad I Wear* Experiment (fotol) ja Catapulta. Piletid on saadaval Ticketeris.

9. mail astuvad Von Krahlis lavale ansambel I Wear* Experiment ning bänd nimega Catapulta. I Wear* Experimenti jaoks on tegemist ühega vähestest esinemistest sel aastal Eestis. Bänd mängib kindlasti lugusid oma värskeimalt albumilt “Jupiterz” ning kuulda saab ka pala “Legends Are Made”, mis on kirjutatud Ott Tänaku dokumentaalfilmi jaoks.

Catapulta näol on tegemist bändiga, kuhu kuuluvad endised Gorõ Lana liikmed ning mille loomingus sulanduvad uus tantsuline bassmuusika ning tulised räpiriimid. Kontserdil astutakse üles koos live-bändiga. “Catapulta on sõõm värsket õhku Eesti muusikamaastikul. Meie ühine kontsertõhtu pakub kindlasti üllatusi ja äratundmisrõõmu,” lubab I Wear* Experiment’i multiinstrumentalist Hando Jaksi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.