LIIS LEMSALU UUS SINGEL “TÄHED ME JALGE ALL” ILMUS USA-S FILMITUD VIDEOGA

Foto: Kristel Kont

Liis Lemsalu on täna ilmunud värske singli “Tähed me jalge all” üks autoritest. Loo Ameerikas filmitud video režissööriks on äsja Eesti muusikataevasse artistina Majorlilkween sööstnud rahvusvaheliselt tuntud modell Alexandra Elizabeth Ljadov.

“”Tähed me jalge all” on oma mõnusa minekuga ideaalne kaaslane ajal, mil taevas läheb suve lähenedes aina selgemaks ja sobib kui valatult suveootuse playlisti. “Tähed me jalge all” on fraas, mida me oleme juba varemalt ka erinevatest lugudest kuulnud, kuid kui ma sellele loole sõnu kirjutasin, tekkis mul hoopis teine idee antud lause tähendusest. Tähed on teravad, kuid ilusad ehk nende peal olles ei ole tegelikkuses mugav olla. Sellest räägib ka lugu, et kõik on justkui hästi, kuid miski on siiski ebamugav. Mujal on muru ikka rohelisem nagu me kipume asju tihti ilustama,” avab lauljatar Liis Lemsalu loo tähenduse.

Lugu on valminud koostöös hollandi laulukirjutaja Clifford Goilo ja produtsent Raul Ojamaaga: “Selle loo juures on minul mitu “esimest korda” – esimest korda Liisi ja Cliffordiga lugu teha ning esimest korda Music Estonia laulukirjutajate laagrist osa võtta. Kirjutasime oma moodi power-ballaadi. Samas, kui tähed on jalge all, siis võikski ju vunki küll ja veel olla!”

Video on filmitud USA-s Arizonas Sedona rahvuspargi territooriumil, kus Liis viibis H&Mi “Studio” kollektsiooni Eesti saadikuna. “Võtteks oli meil väga piiratud aeg ning hommikul oli veel ilm täiesti sombune ja õues väga jahe. Õnneks tuli soe Arizona päike välja täpselt filmimise ajal ja aitas külmast lõikavast tuulest üle olla,” meenutab Liis võttepäeva. Lisaks on režissöör Alexandra Elizabeth Ljadov aka Majorlilkween kasutanud videos materjale, mis filmitud Rio de Janeiros, Los Angeleses, Malibus ja Pariisis. “Tahtsime luua väga isiklikku ja intiimset meeleolu, et vaatajad oleks Liisiga ise sellel reisil kaasas ja saaksid osa tema elust. See on nagu reisipäevik,” lisab Alexandra.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.