“KÕIGI EESTI LAULUL” ESINEVAD TEISTE SEAS NOËP, LENNA, IVO LINNA JA SYNNE VALTRI BAND

Facebooki algatus Kõigi Eesti korraldab 14. aprillil Tallinna Lauluväljakul kontserdi “Kõigi Eesti Laul”.

Kontserdil esinevad Ewert and The Two Dragons, Ivo ja Robert Linna, Revals, Lenna, Svjata Vatra, NOËP (fotol), Mari Kalkun, PX Band, Tanel Padar, Synne Valtri Band, Stefan, Idealnõje Ljudi, teatasid korraldajad sotsiaalmeedias.

“Suured muutused meie koduloos on juhtunud siis, kui tuleme kokku ja tegutseme ühiselt. Meid on piisavalt palju, et midagi muuta, ja piisavalt vähe, et tulla ühele väljakule ja kokku leppida, kuidas edasi läheme,” kommenteerisid Kõigi Eesti eestvedajad kontserti.

“Kõigi Eesti Laul” toimub Tallinna Lauluväljakul 14. aprillil kell 15-18.

Algatus Kõigi Eesti käivitati märtsi keskel. Selle taga on mitmed kultuuri- ja ühiskonnategelased ning ettevõtjad. Liikumise korraldusgruppi kuulub üle tuhande inimese ja sellel on Facebookis 27 000 jälgijat.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.