VICTOR CRONE VALITSEB NELJANDAT NÄDALAT RAADIO ELMAR EDETABELIT

Eesti tänavune eurolaul “Storm”, mille esitajaks on 27-aastane Victor Crone, juhib neljandat nädalat järjest raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelit.

Loo autorid on Victor Crone, Stig Rästa, Vallo Kikas, Fred Krieger ja Sebastian Lestapier ning just alanud nädalal sõidab Crone Iisraeli, et seal Eurovisiooni lauluvõistluse jaoks “postkaart” ehk tema maikuus toimuvale esinemisele eelnev tutvustusklipp filmida. Kui te pole end veel tänavuste eurolugudega kurssi viinud, siis väike vihje – järgmisel laupäeval, 13. aprillil kell 20:00 läheb ETV-s eetrisse saate “Eurovisiooni laulud 2019” esimene osa, kus tutvustatakse üheksat võistluspala.

Elmari pingerea teisel astmel asub Setomaa vallas tegutseva Nedsaja Küla Bändi singel “See mees”, mis pärit nende täna ilmuvalt debüütplaadilt “Paksu metsa vahel”. Kollektiivi moodustavad kolm meest – Toomas Valk (karmoska, vokaal); Iisak Sulev Andreller (bass, vokaal) ja Paul Hunt (kitarr, vokaal).

Pronksmedalil paikneb endiselt ansambli Terminaator lugu “Loomade farm”, mis saanud inspiratsiooni George Orwelli samanimelisest raamatust. Laul on kirjutatud bändi ninamehe Jaagup Kreemi poolt, kes rääkis jaanuari lõpus Vikerraadiole, et Termika uue albumi materjal on peaaegu koos ja helikandjat on oodata kevadel või suve alguses. No näis! 🙂

Ainsa uue tulijana pääses seekord Elmaris esikümnesse ansambli Jäääär + Tuuli Vellingu, Susanna Aleksandra, Brigita Murutari ja Airi Allvee esitatud “Ma kaeban meeste peale nüüd”, millele kuulub avanädalal viies positsioon. Seetõttu tuli tabeliga hüvasti jätta Lõõtsavägilaste palal “Ära sinä võtku pikkä naist”, mis pidas paremate seas vastu vaid ühe nädala (kohal #9).


Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (30. märts):

1 (1) [5] Victor Crone “Storm”
2 (4) [2] Nedsaja Küla Bänd “See mees”
3 (3) [19] Terminaator “Loomade farm”
4 (7) [7] REVALS “Upun”
5 UUS [1] Jäääär & Tuuli Velling, Susanna Aleksandra, Brigita Murutar & Airi Allvee “Ma kaeban meeste peale nüüd”
6 (5) [3] Curly Strings “Sõbrad, mu kallid”
7 (6) [15] Inga ja Toomas Lunge “Kingitus”
8 (2) [8] RaudSaller “Üks Mann pani mu jooki midagi”
9 (8) [13] Karl-Erik Taukar “Need read”
10 (10) [3] SHANON “Täna öösel”

Järgmisel nädalal üritavad tabelisse sisse murda kaks uut laulu: noore lauljatari Maiani esitatud “Palava pudru” ja kollektiivi Must Hunt sinku “Oota mind ära”. Kas neil see ka õnnestub, selgub laupäeval, 6. aprillil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.