ERKI PÄRNOJA AVALDAS UUE SINGLI JA VIDEO “EHA”

Erki Pärnoja on tegelenud uue albumi materjali salvestamisega ning kergitab sellelt pisut saladuseloori uue singli ja video “Eha” avaldamisega. “Eha” on mõtteline jätk möödunud kevadel ilmunud loole “Leva”, mis sündis tookord suurprojekti “Saja Lugu” tuules, keskendudes elamise ja olemise oskusele, enda aja kasutamisele ja selle hindamisele, mis inimesele antud on.

Video salvestamisest oli juttu juba enne loo valmimist ning Triin Kadaja ja Teddy Puuseppa eestvedamisel sai see teoks. Teiste seas kutsuti castingule ka Anna Pärnoja, kes lõpuks osutuski sobivaimaks Ehaks.

Erki Pärnoja uut materjali saab esmakordselt kuulda sel reedel Tallinn Music Weekil Made In Baltics & Sony Music õhtul F-hoone Mustas Saalis.

Lugu Spotifys.

Tänud: Filip Leyman, Ulrik Ording, Love Meyerson, keelpillikvartet Prezioso (Hanna-Liis Nahkur, Mari-Katrina Suss, Helena Altmanis, Andreas Lend), Raun Juurikas, Hans Olsson Brookes, Anna Pärnoja, Triin Kadaja, Teddy Puusepp, Jaanika Jüris, Moonika Põdersalu, Kasper Raidam, Bertil Tarbe, Brigita Viik, Johanna Velt, Erik Õunapuu, Ingvar Heamägi, Peter Kollanyi, Toni Läänsalu, Simmo Saska, Rasmus Kossesson, Jako Krull, Emma Tilk, Ingvar Heamägi, Ines Villido, Helina Kõrm, Simmo Saska, Evelyn Saks, Kaie Rätsep, Tanel Reintam, Matilde Matvere.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.