KOLMAPÄEVAL KUULEB SYNNE VALTRI UUT SINGLIT

Konkursil Eesti Laul 2019 sooloartistina osalenud Synne Valtri avalikustab juba sel kolmapäeval, 27. märtsil värske singli. Seda mitte enam Patuse Poole koosseisus ega üksinda, vaid lauljatar on kokku pannud uue bändi. 

Lisaks Valtrile kuuluvad bändi kitarrist Toomas Laur, basskitarrist Jaanus Viskar ja trummar Gert Gregor Källo.

Synne Valtri on varem maininud, et tema uut ansamblit iseloomustab kõige paremini sõna “huumor”. “Meie veel väheste bändiproovide jooksul on juba praegu väga palju naerdud. Olen selle meeskonna üle väga uhke ja loodan, et suudame ka publikule seda kõike edasi anda,” rääkis lauljatar kaks nädalat tagasi.

Ahjusooja singli esmaesitlus toimub kolmapäeval, 27. märtsil kell 17:30 raadios Elmar, kus kõlab loo akustiline versioon.

Ülemise foto autor: Erlend Štaub

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.