UUS LUGU JA VIDEO: JAANIKA MERELAHT “ISESEISVANA”

Jaanika Merelaht, ehk endise artistinimega Janice avaldas uue loo “Iseseisvana”.

Lugu “Iseseisvana” sai alguse juba 4 aastat tagasi, kuid kahjuks alguses laulu valmimine viibis. Pala autoriteks on Keijo Koppel, Jaanika Merelaht ja Jaanus Saks. Lugu on eelnevast avaldatud muusikast erinev, sest esmakordselt on tegu rokilikuma looga. Laul sai ka endale muusikavideo, mis etendab noore naise tundeid ja emotsioone, mida ta edasi jutustab.

Ühtlasi on ka uuenenud artistinimi.
Jaanika ütleb, et nime muutus polnud algselt plaanis, aga pool aastat tagasi registreeriti ülemaailmselt nimi “Janice” ühe teise artisti poolt ja nime “Janice” kahjuks enam kasutada ei saanud. Edaspidine tuli juba loomulikult ja tulevikus kasutab ta lugude avaldamisel iseenda nime, mis on tema arvates kõige loomulikum asjade käik.

——–
Muusika: Jaanika Merelaht, Keijo Koppel, Jaanus Saks
Sõnad: Jaanika Merelaht, Jaanus Saks
Mix, master: Keijo Koppel (Roundsound.ee)

——–
Vokaalid: Jaanika Merelaht
Taustavokaalid: Jaanika Merelaht
Kitarr: Eric Kammiste
Bass: Hannes Agur Vellend
Trummid: Marko Atso

——-
VIDEO
Edit & color: J.M video
Operaator: Erkki Jürgenson

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.