RAUL SÖÖT 50 FEAT. NEW WIND JAZZ ORCHESTRA

New Wind Jazz Orchestra järgmine väljakutse on esmaspäeval, 25. märtsil Kumu auditooriumis, kus bigbändi ette astub saksofonimängija ja helilooja Raul Sööt.

New Wind Jazz Orchestra ühendab endas virtuoosse mängu, noore ja vihase temperamendi ning professionaalse kuvandi. Uus bigbänd on kokku kutsutud eesmärgiga edendada Eesti jazzorkestrite kultuuri, anda aktiivselt kontserte, teha koostööd eesti ja välismaa orkestrijuhtidega ning käia Eestit esindamas välismaistel bigbändidele mõeldud konkurssidel. Lauri Kadalipu eestvedamisel kokku saanud bigbänd armastab end proovile panna uute väljakutsete ning professionaalsust nõudva repertuaariga. Tartus astub New Wind Jazz Orchestra publiku ette esmakordselt ning lavapartneriks seekord on saksofonist, helilooja ja arranžeerimisvõlur Raul Sööt.

Helilooja ise kirjeldab oma muusikat järgnevalt:
“Suurem osa sel korral ettekandele tulevast materjalist pärineb enam kui 10 aasta tagusest kontsertkavast “Teekond südamesse”. Eksperimenteerisin siis industriaalsete biitide ja live-elektroonika sidumisega bigbändi konteksti. Kuna harmoonia sügavamad sopid ning tonaalsuse piirialad on mulle alati huvi pakkunud, turnib seegi materjal seal kusagil kaose ja korrastatuse piirjoonel. Samas saadab mind igat meloodilist joonist või muusikalist vormi viimistledes mõttes oma kunagiselt harmoonia õpetajalt Thomas Benjaminilt kuuldud lihtne tõde: “Muusika on tants ja laul.””

Raul Sööt – dirigent

Aleksander Paal – saksofon
Mairo Marjamaa – saksofon
Martin Kuusk – saksofon
Lauri Kadalipp – saksofon
Keio Vutt – saksofon

Ingvar Leerimaa – tromboon
Sten Valdmaa – tromboon
Artur Kiik – tromboon
Johannes Kiik – tromboon

Märt Metsla – trompet
Allan Järve – trompet
Jason Hunter – trompet
Samuel Jalakas – trompet

Kirke Karja – klaver
Paul Daniel – kitarr
Mihkel Mälgand – bass
Karl-Juhan Laanesaar – trummid

Piletid Ticketerist 7-20€.
Facebooki event.

Ülemise foto autor: Taavi Luhamaa

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.