FOTOD: JAAK JOALA DUETTIDE PLAADI ESITLUS SOLARISE APOLLOS

Teisipäeval, 12. märtsil toimus Solarise keskuse Apollo raamatupoes Jaak Joala plaadisarja 7. heliplaadi ”Ma joobun õnnest“ esitlus.

Üritust oli, nagu ikka, juhtimas Olavi Pihlamägi, kes oli vestlema kutsunud põnevaid külalisi. Seekord oli mees kohale meelitanud ka kaugemaid külalisi, näiteks saabus Rootsimaalt esitlusele Marju Kuut.

Heliplaadi “Ma joobun õnnest” koostaja Olavi Pihlamägi on kogumiku kohta rääkinud järgmist: “See on kokku pandud Jaagu ja naislauljate duettidest, sest neis on seda õrnust, mida mees saab üles näidata naise vastu. Jaagu duettide puhul on hämmastav tema muusikaliste kaaslaste hulk – kokku on neid kümme!
Enim on Jaak laulnud duette Marju Kuudiga, kokku viis.

Plaadi nimilooks on “Ma joobun õnnest”, mis nii avab kui lõpetab helikandja. Nimilugu “La vie en rose” on üks kaunimaid legendaarse prantsuse “varblase” Edith Piafi laule. Mõlemad esitused on nii erinevad, kuid oma armuigatsuses sarnased – ühes on Jaagu partneriks Marju Kuut, teises Silvi Vrait.

Plaadil on Jaagu duetipartneriteks veel Heidy Tamme, Kristi Tammik, Anne Grünberg, Marika Bahvalova- Eensalu, Marika Urb, Marju Länik, Liilia Vahtramäe-Kotkas ja Entel-tenteli laste lauluvõistluse täht Anu Viileberg.
Kõigist lauljannadest on bukletis ka fotod.

Pooled plaadil kõlavatest lauludest on meie heliloojate looming, pooled seitsmekümnendatel populaarsete laulude eestikeelsed kaverid ja äratundmisrõõmu jätkub siin kindlasti.”

Vaata fotosid kogumikplaadi “Ma joobun õnnest” esitlusest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.