LÕÕTSAVÄGILASED ÜLLATAVAD SÜNNIPÄEVA KONTSERDI EEL UUE SINGLIGA!

Lõõtsavägilased tähistasid selle aasta alguses oma viiendat juubelit ning sel puhul andsid nad välja järjekordse singli naiste teemal. Uus lugu “Ära sina võtku pikkä naist” räägib ja õpetab mehi teemal, kuidas ei tohiks võtta endast pikemat naist, kuna vastasel juhul võib ette tulla igasuguseid ootamatuid sekeldusi ja probleeme, mida peab hiljem lahendama hakkama.

“Uue loo saime tänu meie ansambli arhiivihundile Rasmusele, kes ühel päeval proovi tulles meile lugu tutvustas. Mõne proovi möödudes hakkas kohale jõudma loo sõnum ning siis teadsime poistega kohe, et sellest tuleb vägev lugu. Kindlasti saab lugu kuulata sellel laupäeval toimuval Lõõtsavägilased 5! sünnipäevapeol Viljandis, Pärimusmuusika Aidas,” sõnas Lõõtsavägilaste solist Andres Eelmaa.

Kuula Lõõtsavägilaste uut singlit “Ära sina võtku pikkä naist”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.