TÄNA ANNAVAD ÜHISKONTSERDI KOLM EESTI LAUL 2019 FINALISTI!

Täna, 22. veebruaril, vähem kui nädal pärast Eesti Laul 2019 toimumist annavad kolm armastatud finalisti – Stefan, Sissi ning xtra basic & Emily J ühiskontserdi U3 Kontsertklubis. Uksed sündmusele avatakse 21.00!

Kuigi mõne kuu pärast läheb Iisreali Eesti esindama Victor Crone lauluga “Storm”, siis kolm Eesti Laulu finalisti otsustasid ikkagi jõud ühendada ja anda vähem kui nädal pärast finaali ühiskontserdi U3 Kontsertklubis.

“Kuigi emotsioonid on laes ja Eesti Laulust ikka päris vähe aega möödas, siis rõõm on uute projektide juurde naasta ning anda täna üks suur kontsert. Kindlasti kuuleb lisaks võistlusloole “Hold Me Close” ka minu enda suurt hitti “My Love 2 U”. On nii akustlisi lugusid kui ka tantsukamaid,” tõdeb üks esinejatest Emily J.

Esimesena astub akustilise kavaga üles kell 22.00 Stefan. Pärast teda kell 23.00 tulevad lavale xtra basic & Emily J ning õhtu lõpunumbrina annab kell 00.00 koos täiskoosseisus bändiga live-esinemise Sissi. Piletid saadaval Ticketeris!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.