CURLY STRINGS AVALDAS UUE SÜDAMLIKU LAULU JA MUUSIKAVIDEO “SÕBRAD, MU KALLID”

Curly Strings on uuel aastal hoo sisse saanud ning avaldas singli “Sõbrad, mu kallid”, millele filmiti ka muusikavideo.

Ansambli solist Eeva Talsi muljetab: “Olen rõõmus, et saime aasta alguses Curlydega stuudios käia ja luua midagi uut. Seekord lõi kampa armastatud luuletaja Leelo Tungal, kes kirjutas laulule südamlikud sõnad. Leeloga tutvusime eelmisel aastal, kui salvestasime Curlydega Lotte uue filmi jaoks lõpulaulu. Tema sõnad läksid hinge. Sealt tuli ka mõte uue meloodiaga tema poole pöörduda ja värske laulutekst meeldis mulle kohe, kui seda nägin. Vahel ju tekib meil kõigil tunne hõisata kõva häälega “Sõbrad, mu kallid, ma igatsen teid”!”

Ansambli kitarrist Jaan Jaago: “Mõnus oli pärast pisukest pausi bändikaaslastega jälle kokku saada ning muusikat luua. Minu jaoks on see pala mõnus tagasivaade bändi algusaastatesse – saigi see bänd ju rajatud ennekõike sõprusele ja tänu sellele ta ka püsima on jäänud ja edasi sammub! Soovime kõigile ilusat sõbrapäeva!”

Uut laulu saab kuulda ka kontsertitel, mis toimuvad mai alguses üheskoos Üle-Eestilise Noorte Sümfooniaorkestriga Tallinnas, Pärnus ja Tartus. Piletid müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.