MADIS MUUL HEXTET AVALDAB ALBUMI “CHARACTERS”, KOOSTÖÖS EESTI JAZZILIIDUGA TOIMUVAD KA ESITLUSKONTSERTID

Eesti Jazzliidu kontserdil esitleb oma uut albumit Madis Muul Hextet, kuhu on koondunud kaheksa Eesti säravamat noorema generatsiooni muusikut. Kontserdid toimuvad 8.02 NO Jazziklubis Tallinnas ja 10.02 Jazz Time Club’is Sillamäel.

Madis Muul Hextet on ebatavalise koosseisuga oktett, mis koosneb rütmisektsioonist ja neljast klarnetist. Madis, kes mängib erinevates Eesti jazz- ja popansamblite koosseisudes (Lenna, JT Conception, MA, Raul Vaigla jpm) räägib äsja ilmunud albumist: “Inspiratsiooni muusika loomisel olen kogunud teatrist, enda elust ja ühiskonnast. Edukas koostöö VAT Teatriga on andnud mulle sügavama mõistmise erinevatest tegelaskujudest siin maailmas. Iga lugu räägib erinevatest karakteritest meie ümber. Kuulajal on võimalik neid karaktereid ära tunda, oma seoseid luua ja võimalusel nendest kasvõi oma versioon kujundada. Kirjeldaksin seda muusikat kui rännakut, milles on nii melanhooliat, irooniat kui ka psühhedeeliat ning kus põrkuvad kokku erinevad žanrid nagu jazz, proge ja akustiline ning elektroonika.”

Plaat nimega “Characters” on salvestatud retroliku hõnguga stuudios Retrosonic ning külalisesinejatena teevad kaasa laulja Marta Jakovski ning itaalia bassklarneti- ning altsaksofonivirtuoos Achille Succi.

Madis Muul – rhodes, süntesaatorid, kompositsioonid
Pent Järve – kitarr
Raimond Mägi – kontrabass
Hans Kurvits – trummid
Hans-Jürgen Kruus – bassklarnet
Marten Altrov – bassklarnet
Martin Kuusk – klarnet, altsaksofon
Danel Aljo – klarnet, tenorsaksofon

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.