NUBLU, 5MIINUST JA PLUUTO ESINEVAD TÄNA SIMPLE SESSIONI JÄRELPEOL KLUBIS LAEV ARENA

Täna, 1. veebruaril toimub klubi Laev Arenas Simple Sessioni uus järelpidu Live Night, kus astub üles eesti räpi koorekiht – nublu, 5miinust (fotol) ja Pluuto. Kontserdile panevad plaadimasinate taga väärika punkti DJ Paul Oja, Rämmar DJ-d ning MHKL & Jozels.

Tänavu 19. korda toimuv ekstreemspordivõistlus Simple Session kostitab külalisi närvekõditavate trikkide kõrval ka meeleoluka öise programmiga, mis sai alguse juba eile. Täna jätkub järelpidude programm esmakordselt toimuva Live Night formaadiga, kus astuvad üles Võsu riimimeistrid 5 miinust ning SoundCloudist tuule tiibadesse saanud räpparid nublu ja Pluuto.

Simple Sessioni järelpidude programmijuht Philip Nikolajev kommenteeris peoprogrammi avalikustamisel, et Live Night on uus hingamine legendaarsete Simple Sessioni järelpidude kõrvale. “Simple Sessioni rahva seas on väga palju välismaalasi ja soovime neile Live Nightil tutvustada eesti räpiskeene kuumimaid nimesid,” kommenteerib korraldaja. Ka plaadikeerutajad said Nikolajevi sõnul vastavalt sellele valitud: “Tegemist on hetke kõige kuumemate DJ-dega, kes on mõjutatud hip-hopist, aga ei mängi ainult 100% hip-hopi.”

Simple Session Live Night toimub pealinlaste seas tuntud Klubi Laev kõrval asuvas pop-up klubis Laev Arena. Tegemist on selleks talveks ehitatud suure välipaviljoniga, mis avab enda uksed kõikidele muusika- ja ekstreemspordisõpradele avalikult tänaõhtusel sündmusel.

Simple Session Live Night toimub täna, 1. veebruaril algusega kell 22.00 Tallinnas, klubis Laev Arena (Sadama 25a). Sündmusel esinevad nublu, 5miinust ja Pluuto, lisaks astuvad üles MHKL & Jozels, Rämmar DJ-d ja DJ Paul Oja. Kontserdipileteid alates hinnaga 18€ on võimalik soetada Ticketeri piletikeskkonnast ja kohapealt. Lisainfo Facebookist.

Ülemise foto autor: Mart Vares

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.