PÚR MÚDD ANDIS STEFANI EESTI LAULU VÕISTLUSLOOLE RAADIOLIKUMA KUUE

Elektroonilist muusikat viljelev Púr Múdd andis välja enda versiooni Stefani selleaastasest Eesti Laulu võistlusloost “Without You”.

Púr Múdd juhtfiguuri Oliver Rõõmuse sõnul on Stefani lugu väga emotsionaalne ning ilus ja kuulates seda lugu, nägid nad kohe sellest nn enda versiooni.

“Kuna ka ise osalesime Eesti Laulu konkursil 2016. aastal, siis hoiame siiani konkursil silma peal. Remixi tegemise mõte tuli meil kohe kui seda lugu kuulsime. Meile väga meeldis selle laulu meloodia ja eriti Stefani vokaalid, kuna tegu ilmselt hetkel ühe andekama uue Eesti artistiga. Kuna tegu oli ballaadiga siis tundus algusest peale väga huvitav sellele just kiirem ja raadiolikum versioon teha,” lausus Oliver Rõõmus.

Huvitav on ka märkida, et nii nagu Púr Múdd on ka Stefan Viljandist pärit. Just Viljandis moodustas Stefan ka ansambli Vajé, kellega tuldi eelmise aasta Eesti Laulul 3. kohale looga “Laura (Walk With Me)”. Nüüdsest on Stefan keskendunud soolokarjäärile.

Laul ilmestab ka hästi Púr Múddi uut muusikalist suunda. Järgmistel kuudel on kollektiivil välja tulemas singlid rahvusvaheliste plaadifirmadega Armada Music ja Spinnin Records.

Duo Púr Múdd, kuhu kuuluvad Oliver Rõõmus ja Joonatan Toomiste, on Eesti uuema aja üks edukamaid popmuusika projekte. Lisaks populaarsusele kodumaal on nad ennast järjest rohkem ka kehtestamas kui Eesti edukaima rahvusvaheline muusikaprojekt.

Stefani esitatud ning Stefan Airapetjan ja Karl-Ander Reismanni kirjutatud lugu “Without You” astub 31. jaanuaril võistlustulle Eesti Laulu esimeses poolfinaalis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.