RETROBESTIL KUULEB OLAV EHALA SAATEL EESTI FILMIMUUSIKAT

Helilooja Olav Ehala esitab sel suvel koos Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga Pühajärve ääres armastatud laule Eesti filmidest. Helilooja kontsert on osa festivali alateema “Filmimuusika eri” programmist.

Olav Ehala on tuntud eelkõige lauloojana ning filmi- ja teatrimuusika kirjutajana. Tema laulud on populaarsed ja tuntud mitme põlvkonna eestlaste seas. Ehala on kirjutanud muusikat ligi 50 näidendile ja 60 filmile, mille hulgas näiteks “Nukitsamees” ja “Karoliine hõbelõng”. Helilooja lauludes on võrdselt tähtsad kaunistusterikas meloodia, äratuntav ja isikupärane harmoonia ning nõudlik rütmika. Tema muusika on loodud eranditult eestikeelsetele tekstidele.

Retrobestil astub Olav Ehala lavale koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga. Esitlusele tulevad armastatud laulud Eesti filmidest, teiste seas pakuvad äratundmisrõõmu “Vokilaul”, “Näkilaul” ja “Kodulaul”.

Järgmise Retrobesti teema “Filmimuusika eri” viib kõiki filmimuusikamaailma, tuues kaasa temaatilised rekvisiidid, teematoad ja kultusfilmid. Lisaks saab end proovile panna karaokelaval ning retrolaadalt on võimalik kaasa osta kõike, mida kodus kunagi vaja võib minna.

Retrobest 2019 toimub 28. ja 29. juunil Otepääl looduskauni Pühajärve kaldal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.