“ÄRA ENAM HELLA!”: RÄPIDUO HOAX LÕPETAB TEGEVUSE

Eelmise aasta alguses looga “Ära enam hella” tuntust kogunud naisräpparite duo HOAX teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et lõpetab tegevuse. 

Räpiduo kirjutas Facebooki järgmised read: “Eelmine aasta oli HOAXi jaoks väga tuus – saime anda uskumatult lahedaid laive, kohtasime palju uusi ja meelejäävaid inimesi ja tegime kirega mussi.. Kuid see aasta HOAX enam ühiselt oma rada ei jätka.”

Kollektiiv, kuhu kuuluvad naisräpparid hxllup ja lais2n, sai tuntuks 2018. aasta alguses, kui anti välja lugu “Ära enam hella”, milles tegi kaasa ka humorist Tigran Gevorkjan. Duo viimane laul “Okei” nägi ilmavalgust septembris. MyHits Awardsil nomineeriti HOAX aasta SoundCloudi artisti kategoorias ning Raadio 2 andis neidudele aasta demo auhinna.

HOAXi fännidel on võimalus naisräppareid lavalaudadel näha veel 3. veebruaril, kui esinetakse Tallinnas Kultuurikatlas Intsikurmu talifestivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.