SÜNNE VALTRI AVALDAS EESTI LAULU POOLFINAALI JÕUDNUD LOOST EESTIKEELSE VERSIOONI

Hiljuti menuansambliga Patune Pool lõpparve teinud Sünne Valtri, artistinimega Synne Valtri, avalikustas konkursi Eesti Laul 2019 poolfinaali jõudnud ingliskeelsest võistluspalast “I’ll Do It My Way” eestikeelse versiooni.

Kodukootud versioon kannab nime “Iseenda teed”. Viis Sünnelt endalt, sõnad Marek Sadamalt.

Lauljatar kirjutab sotsiaalmeedias: “Ja siin ta lõpuks on 🤩 “ISEENDA TEED” on pisikene kingitus Eesti rahvale, et Eesti Laul ikka eestikeelsena kõlaks, tõsi… võistlustulle läheb siiski inglisekeelne. Tänan väga Sind, Marek Sadam, Vahur Valgmaa, Kristo Kotkas, Merike Susi ja Merili Johanson teie suure panuse eest.
Kallid Sõbrad, loodan, et lugu meeldib teile ning ehk leiab igaüks sellest loost oma.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.