VAATA ELINA BORNI UUT MUUSIKAVIDEOT “TAGASI ME”!

Reedel, 4. jaanuaril avalikustab Elina Born (24) uue, armastusest rääkiva laulu pealkirjaga “Tagasi me”, millele on filmitud ka muusikavideo, mida esmaesitleti 2. jaanuaril Kanal 2 uudistemagasinis “Reporter”.

“Ma olen oodanud selle ilmumist juba suvest saadik, sest et me kirjutasime loo juunikuus laulukirjutajate laagris ja ma sain sellise tiimi endale, kus oli üks soome produtsent Niko ja reket. Niimoodi see sündiski. Ma julgen pakkuda et võib-olla neli tundi ja lugu oli valmis,” pajatas eelmise aasta maikuus plaadifirmaga Universal Music liitunud Born Kanal 2 saatele “Reporter”.

Video sündis koostöös BFM-i tudengitega.

👉 Intervjuud Elinaga ja muusikavideot (lehe allosas) näeb siit.

2018. aasta juunis ilmus lauljatari esimene eestikeelne singel – koos Jüri Pootsmanniga esitatud duett “Jagatud saladus”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.