SKY PLUS SELGITAS VÄLJA AASTA POPULAARSEIMAD LAULUD

Eesti kuulatuima raadio Sky Plus aastat kokkuvõtva edetabeli võitis Lost Frequenciese ja Zonderlingi laul “Crazy”. Kuulajate lemmikuks kujunes nublu ja reketi “Mina ka”.

Saatejuht Simon Suviste võttis 29. detsembri edetabelisaates Sky Plus Top 40 kokku 2018. aasta kõige populaarsemad raadiohitid. Edetabelisse jõudsid lood, mida raadio Sky Plus eetris kõige rohkem mängiti.

“Kuigi vahepeal tundus, et meist on saanud Nublu FM, siis tegelikkuses see päris nii ei olnud,” naeris saatejuht. “Head muusikat tehti palju ja sel aastal polnud kordagi tunnet, et mitte ühtegi uut laulu pole eetrisse panna.”

Raadio Sky Plus aasta kuumimaks looks osutus Belgia ja Hollandi produtsentide Lost Frequenciese ja Zonderlingi lugu “Crazy”. Laul saavutas edu ka välismaal – Hollandi raadiotes mängiti “Crazyt” enam kui ühtegi teist laulu.

Kõne tehti ka aasta #1 hiti võitja autorile Lost Frequenciesele, kes rääkis laulu sünniloost: “Töötasin Zonderlingi tüüpidega muusika kallal ja siis saabus mulle vokaal David Benjaminilt. Ja ma ütlesin neile, et teeme selle koos ära. See juhtus päris kähku, aga stuudios oli väga hea vibe.”

Edetabelivõitjal, pärisnimega Felix De Laet, oli ka sõnu oma fännidele Eestis: “Aitäh kõigile toetuse eest, ma ei jõua ära oodata, millal tagasi Eestisse tulen ja teiega kõvasti pidu panen!”

Teise koha aastaedetabelis saavutas Tom Walker “Leave a Light On” ning kolmanda koha võttis Janieck looga “Does It Matter”. Enimmängitud Eesti tegijaks osutus NOËP lauluga “New Heights”. Kuulajate lemmikuid sisaldava Soovika aasta soovituim lugu oli “Mina ka”.

Täispikk edetabel koos muusikavideotega on leitav muusikaportaalis Sky.ee.

Raadiot Sky Plus kuulab igal nädalal 316 tuhat kuulajat (Kantar Emor, II-III kvartal 2018). Sky Plus on seega Eesti kõige kuulatum raadiojaam.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.