FOLKTROONIKABÄND OOPUS AVALDAS SINGLI “VAESLAPSE LAUL”

Folki, elektroonikat ja valguslahendusi ühendav bänd OOPUS avaldas oma esimese singli “Vaeslapse laul” uue aasta alguses ilmuvalt albumilt.

““Vaeslapse laul” on meie tuleval albumil üks lüürilisemaid lugusid. Kui muidu on inimesed harjunud meid nägema pigem pidudel ja festivalidel ikka LEDide säras ja tempoka tantsubiidiga, siis plaadil saab olema kogu meie looming alates väga rahulikest kuni intensiivsete küttelugudeni välja,” kommenteeris bändi laulja Mari Meentalo.

“Vaeslapse laul” põhineb Urvastest pärit lool ning jutustab sellest, kuivõrd kehvalt kohtleb last võõras pere ning ühtlasi räägib oma vanemate helluse ja hoole igatsusest.

OOPUS liidab tänapäeva elektroonilise saundi ja rütmikäsitluse pärimusmuusika instrumentide ja tantsulugudega. Stiililt on tegu live-elektroonilise pärimusmuusika ehk folktroonikaga, kus kohtuvad psy-ambient-techno-trad. OOPUS on Mari Meentalo (flööt, vokaal, eesti torupill, parmupill, pikkvile, hulusi, looper), Johannes Ahun (analoogsüntesaatorid) ja Aleksander Sprohgis (valgus ja visuaalid).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.