KUULA OTT LEPLANDI ESITATUD “VÕIDULAULU”!

Olav Osolin kirjutas uue loo, millel pealkirjaks “Võidulaul” ja esitajaks Ott Lepland. Muusikapala esmaettekanne toimus 16. detsembril ETV saates “Hommik Anuga”.

“Asi sai alguse sellest, et mul oli vaja võiduootust ja võitu ennast tähistavat laulu, aga kuskilt ei leidnud sobivat eestikeelset lugu. Mõtlesin siis, et proovin ise sellise luua,” kommenteeris Osolin. “Näitasin tulemust Tomi Rahulale. Talle meeldis. Tomi näitas Ott Leplandile. Otile ka meeldis. No ja siis tegime ära! Nimeks sai “Võidulaul”, viis ja sõnad minu omad, arranžeeris Tomi Rahula. Kuna laul sai valmis just enne selleks ajaks, kui ma lubasin Anu Välba hommikusaatesse külla minna, siis kandis Ott loo telestuudios ette koos Tallinna Poistekooriga.”

Kuula laulu Spotifys:

Loo esitus telesaates “Hommik Anuga”:

“Võidulaulu” saab kuulata ka iTunes’is.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.