ARGO VALS AVALIKUSTAS TOPELTSINGLI JA EESTI ESIMESE 360-KRAADI MUUSIKAVIDEO

Täna, 14. detsembril avaldas helilooja, muusik ja kitarrist Argo Vals oma järgmisel aastal ilmuvalt sooloalbumilt topeltsingli “Armastus” / “Image Drain” ning Eesti esimese 360-kraadi muusikavideo.

Topeltsingel “Armastus” / “Image Drain” on materjal Argo Valsi kolmandalt sooloalbumilt, mis ilmub duubelplaadina vinüülil 2019. aasta sügisel.

Uued singlid on kuulatavad kõigis voogedastuskanalites, sh Spotifys, samuti BandCampis.

“Image Drain” muusikavideo on YouTube’s vaadatav 360-kraadi ja 2D versioonis.

360-kraadi:

2D:

“Image Drain” video idee tekkis pärast järjekordset surfamist Google Maps’is. “Teinekord jään neid pilte pikalt vaatama, et kuidas üks või teine paik välja näeb ja ka ajas muutub ning kuidas inimene ümbritsevat keskkonda ümber kujundab. See on ühtaegu nii hirmutav kui ka paeluv vaatepilt. Teine oluline taustajõud nii selle loo kui ka video tegemisel on peegeldus kordadest, mil uut informatsiooni lendab tormiliselt peale igast ilmakaarest ning täidab meele ja mõtte infoga, mis on tegelikult täielikult ebavajalik,” räägib muusik oma mõtetest video loomise juures.

Järgmine Argo Valsi kontsert toimub sel pühapäeval, 16. detsembril Nõmme Kultuurikeskuses koos Oliver Kulpsooga, kes on kontserdi valguskujunduse autor. Eelmisel nädalavahetusel andsid nad ühise kontserdi Münchenis, festivalil Baltic Breeze.

Argo Vals on helilooja, muusik ja kitarrist. Oma loomingus pidevas liikumises olles loob ta elektrikitarri, trummimasinat, looperit ja efektipedaale kasutades uusi helimaastikke, kus kohtuvad jazzile, ambientile, elektroonikale ja math rockile omased kõlad. Ta on andnud kontserte Euroopas ja Venemaal ning teinud viimasel ajal aktiivselt helikujundusi teatri- ja tantsulavastustele.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.