FOLKBÄNDI MANDOTRIO SULEST ILMUS UUS TEMPOKAS SINGEL “IDA-REIV”

Mandoliinimuusikale uut nooruslikku hingamist andev MandoTrio andis 9. detsembril välja uue energilise singli, mida toetab ka one shot video. Singel “Ida-reiv” kannab endas kolme uues vihases kuues mandoliini, segatuna bassi ning trummiga. Lugu on hea näide värskest ning uudsest lähenemist mandoliinile kui instrumendile ning ka sellel loodavale muusikale. “Ida-reiv” on folkpala, milles kulgevad loo vältel aga ka žanriülesed jooned.

Loo autor Kristjan Kuusmik kommenteerib lugu järgnevalt: “”Ida-reiv” puudutab minu jaoks nii rokk- kui ka folkmuusikat. Kas mandoliinidega on üldse võimalik rokkida? Sellele küsimusele saab vastuse anda juba kuulaja ise!”

MandoTrio on kolmest noorest mandoliinimängijast koosnev traditsioonilist ning omaloomingulist muusikat viljelev koosseis. Bändi kuuluvad Kristjan Kuusmik (oktavmandoliin), Tanel Sakrits (mandoliin) ning Hans Mihkel Vares (mandoliin). Enda muusikat rikastavad noormehed stomp-boxi ja octaveriga, et lisada mandoliinihelidele trummi ja bassi.

Koosseisu sulest ilmus käesoleval aastal ka debüütalbum “Ilma sünnib”, kust pärinevale loole “Lõikuspidu” loodi mõned kuud tagasi ka bändi esimene muusikavideo. Loo “Ida-reiv” video on seega bändi videokroonikas teine.

Lugu on kuulatav YouTube’is, SoundCloudis ja peagi ka Spotifys ning muudes digilevikanalites:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.