U3 KONTSERTKLUBI AVAB SEL NÄDALAVAHETUSEL AMETLIKULT UKSED NING PAKUB KAHEL PÄEVAL ÄGEDAT PROGRAMMI!

Pea kuu tegutsenud U3 Kontsertklubi (eelmine Kohvik Sinilind) avab täiesti ametlikult uksed juba sel laupäeval, 8.12, mil lavale astuvad Chalice/Jarek Kasar, Muster, Ilus Hetk (DJ Girti Suun ja DJ Liisi Voolaid) ning DJ Laura Prits. Päev enne, 7.12 annavad avapeoeelsele õhtule esmakordselt ühislive’i kaks uuema põlvkonna parimat rock-bändi Sibyl Vane (fotol) ja The Boondocks. Piletid saadaval Ticketeris

“Ootused eeloleva nädalavahetuse suhtes on suured. Avapeole on lubanud tulla päris mitmed tähtsad festivalikorraldajad ja muud muusikaelutegelased. Loodan, et uus klubi täidab live-kohtade tühimiku ja toob bändid taas siia majja ja saali esinema,” tõdeb Richard Mägar, kes enda sõnul on Eesti üks noorimaid klubipidajaid. “Peale selle on meil minu arvates väga kodune ja hubane lounge’i pool, kus on hea mõnda kokteili rüübata,” täiendab Mägar.

Lähipäevil avalikustab U3 detsembrikuu programmi, kus oodata on mitmeid põnevaid live-kontserte ja mõningasi üllatusi. U3 Kontsertklubi on Uuel tänaval tegutsev uus klubi, mis toob kokku erinevad live-bändide kontserdid, populaarsemad üritustesarjad ja majasisesed peod.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.