ÖED ANDSID VÄLJA VIDEOSINGLI “ÖHULOSS”, MILLEGA OSALETAKSE EESTI LAULU POOLFINAALIS

Öed (foto: Liina Notta)

Saaremaa päritolu lauljate Tuuli Ranna ja Kristel Aaslaiu duos Öed on ühinenud see eriline sõpruse ja saare essents. Alles 16. novembril ilmus värske duo debüütalbum “ÖED,” millelt populaarsust kogunud ka viimane singel “Anna teed” koos reketiga. Tempo on aga jätkuvalt kiire, sest täna ilmunud uue looga “Öhuloss” osaletakse juba varsti Eesti Laulu poolfinaalis.

Öhuloss on lugu, mis ilmestab igapäevaelu paratamatut seotust virtuaalmaailmaga, läbi vaimukuse filtri on ausas fookuses sotsiaalmeedia fenomen. Loo autoriteks on Kristel Aaslaid, Tuuli Rand, Egert Milder ja Bert Prikenfeld.

“Sotsiaalmeedia küsimus on ju vägagi öhus praegusel ajal. Keegi päris täpselt ei saagi enam aru, et mis ta siis nüüd on? Tasuta reklaamkanal vöi hoopis pildialbum enese ja oma söprade jaoks? Me köik teeme seda, sinna pole midagi parata. Scrollime, followme, like’me, swipe’me, töötleme ja tuunime ennast paremaks, üritame jätta endast parimat muljet, kaasaarvatud me Kristeliga. Me köik loome sotsiaalmeediasse oma öhulossi, kus igaüks on oma kuningriigi kuningas ja kuninganna, kus kehtivad tema reeglid. Aga tahamegi natuke lihtsalt köigile meelde tuletada, et see ongi öhuloss, see pole päris maailm. Vahest silmad ekraanist körgemale, et vaadata ning näha maailma ja elu oma silmadega, mitte läbi ekraani,” usub Tuuli Rand.

“Lugu on lõbus mõtisklus teemal sotsiaalmeedia ja kuidas me seal ennast esitleme, tihti on tekkinud õhulossid, mida tegelikult olemas pole — elustiili ja meeleseisundite osas eriti. Ja jälgijad, kes ei usu või ei taha uskuda, et päriselt ei saa olla kogu aeg nii nagu Instagrammis tundub.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.