KERLI KINNITAS: UUS ALBUM ILMUB 22. VEEBRUARIL JA SELLEL ON 12 LAULU

Lauljatar Kerli Kõiv tegi kolmapäeval kella 21:30 ajal esimest korda elus Instagrami otsevideo, kus vastas fännide küsimustele.

Kerli kinnitas kuuldusi, et tema 22. veebruaril ilmuvale stuudioalbumile singlid “Diamond Hard”, “Blossom” ja “Feral Hearts” ei jõua. Plaadil, mis kannab kõlakate kohaselt nime “Shadow Works”, saab olema kaksteist laulu ja selle eeltellimine algab reedel, 30. novembril, mil ilmub ka tema värske singel “Savages”, mille muusikavideo on filmitud, aga millal seda näha saab, ei soovinud Kerli veel välja hõigata. Praegu töös olev video saab lauljatari sõnul olema väga lihtne.

Neljapäeva, 29. novembri varahommikul on Kerlil teleintervjuu, seejärel päev otsa usutlused ajakirjandusele, õhtul raamatu “Haavatud jumalanna paranemispäevik: 30 päevaga tallamatist supernaiseks” esitlus Solarise Apollos ja siis järelpidu Butterfly Lounge’is.

30. november algab tema jaoks samuti juba hommikuse intervjuuga, ilmub singel “Savages” ning stardib albumi eeltellimine.

Tundub, et Kerlist kuuleme lähipäevadel väga palju! 🙂

Kerli

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.