MARGUS VAHER JA ALEN VEZIKO ANNAVAD TALLINNAS JA TARTUS KONTSERDI “LÄHEDAL”

Margus Vaher ja Alen Veziko esinevad 6. detsembril Tartus Athena keskuses ja 7. detsembril Tallinnas Kumus kontserdiga “Lähedal”.

Kaks meest, kaks kitarri ja palju ausat muusikat. Alen Veziko ja Margus Vaher mängivad sumedad ja pimedad õhtud akustiliselt romantiliseks. Meeste repertuaaris kuuleb lugusid “Lähedal”, “Kuldne põld”, “Lumevärv“ ja omaloomingut: Alenilt “Ei ole öeldud lihtsalt tuulde”, “Nüüd on nii”, “Sündinud tulest”, “Sinu poole teel”, Marguselt “Puudutus”, “Bulletproof”, “Lõpuks sind leides” jpt.

„Tahtsin just detsembris fännidele taaskord midagi pakkuda,“ räägib Vaher. „Kuna sattusin Aleniga kokku ühel üritusel, siis pakkusin talle idee välja. Oleme mõlemad sellised üsna romantilised hääled ja see oleks midagi hingele. Mulle endale meeldib eksklusiivsem rokkmuusika ka ja teen mõned rokiballaadid, näiteks Alice Cooperi lugu “Poison”.“

„Me oleme tegelikult korduvalt rääkinud, et võiks koos midagi teha. Praegu oli õige hetk, sest Margusel tuli raamat, mis tahaks lahtirääkimist, mul nägi aga suvel ilmavalgust uus album. Me oleme varem ka lava peal koos olnud. Väga pikalt ei olnud vaja selle peale mõelda,“ sõnab Veziko.

Et kõlapilt oleks mitmekesisem, ühineb nendega laval kitarrist Peter Põder ja Veziko mängib mõned südantlõhestavad ballaadid klaveriklahve paitades.

Piletid on müügil Piletilevis!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.