ELERYNI LOOLE “PUUDUTA UUT PÄEVA” VALMIS VIDEO

Eleryn "Puuduta uut päeva"

Noor ja talendikas artist Eleryn tuli paar nädalat tagasi välja uue looga, mil pealkirjaks “Puuduta uut päeva”. Nüüd on laulule valminud ka muusikavideo.  

“”Puuduta uut päeva” on justkui väike meeldetuletus endale elada hetkes. Kõlab nagu klišee, aga tegelikult on tänapäeval väga keeruline lülitada välja kõik eilsed ja homsed mõtted ning keskenduda sellele, mis on nüüd ja praegu. Aga see teeb meile head – annab vabaduse,” ütleb Eleryn loo kohta.

Laulu kaasautor, muusik Karl Kanter lisab: “Tahtsime teha loo, mis oleks natuke erinev peavoolust. Kasutasime palju souli ja funki elemente ning lisasime neile popmuusika biidi. Kutsusime ka Eesti ühe parima saksofonisti Mairo Marjamaa stuudiosse ja palusime tal lisada mõned käigud, mis kulmineerusid lõpuks energilise soologa. Stuudios oli meil lõbus ja usun, et see kostub ka salvestuselt.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.