ANNA TEADA: MILLISED PATUSE POOLE LAULUD SULLE MEELDIVAD?

Populaarse ansambli Patune Pool liikmed Sünne Valtri ja Edvin Petrov teatasid 8. augustil, et viis aastat tegutsenud bänd lõpetab 1. jaanuaril 2019 tegevuse. Hiljuti andsid nad välja oma viimase singli pealkirjaga “Miks nii”. MuusikaPlaneet otsustas enne ansambli laialiminekut selgitada välja, milline Patuste laul kõige parem on.

Vastust sellele küsimusele asume otsima teie abiga, head lugejad. Rivistasime lehe vasakusse serva (mobiiliversiooni puhul asub gallup lehe allosas) üles 22 Patuse Poole laulu. Piiranguid me hääletusele ei seadnud – toetada saab täpselt nii paljusid laule kui heaks arvate! Küsitlus läheb lukku 11. detsembri keskpäeval, tulemused avaldame samal päeval.

Hääletada saab järgmiste laulude poolt: 

4 x A
Brother Louie
Dolce Gabbana
Head aega
Kuuvalgel ööl
Ma tahan veel
Miks nii
Mind relvituks tee
Mind sa vajad
Pilgud
Playboy [koos ansambliga Hellad Velled]
Romeo & Julia
Sadness
Seiklust ihkab hing
Sinuga [koos Margus Porkiga]
Soovitused naistele
Sul vastan jaa
Tahan ma
Tõmban su hoovi
Veelkord sulle ütlen
Vikerkaar
Võta vabalt (meil on aega veel)

Tuld! 🙂

Vaata videot, kus Patune Pool teatas oma tegevuse lõpetamisest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.